Supraveghere video

Supravegherea video permite monitorizarea in timp real a persoanelor sau a evenimentelor la nivelul perimetrului, a cailor si zonelor de acces.
Camera video – camerele video pot stoca imagini pe propriile carduri de memorie sau pot trimite imagini la un dvr, nvr, server.

Acestea din urma stocheaza imagini pe unitati hdd pe perioade de timp stabilite. Imaginile pot fi accesate online in timp real.
Transmisia de la camera video la server (dvr, nvr) se realizeaza printr-un cablu coaxial, utp, fibra optica, sau chiar wireless, decizia trebuie luata in functie de necesitati si buget. Camerele video sunt de doua tipuri: interior si exterior. Este foarte important sa alegi camera potrivita, rezistenta indiferent de conditiile meteo. Camera aleasa poate avea tehnologie de ultima generatie cu infrarosu pentru a avea o vizibilitate foarte buna pe timp de noapte.
Expertii nostri in supraveghere video integreaza cele mai noi tehnologii in domeniu si ofera solutii adaptate celor mai exigente cerinte.

Proiectam, configuram si instalam sistemul de supraveghere pentru spatii cu suprafata redusa. sedii de brirouri, retele de magazine si obiective strategice, sisteme de management trafic urban, sisteme de supraveghere zone metropolitan, parcuri de energie verde, cladiri inalte, platforme industriale, etc.

Supravegherea video este o componenta importanta in cadrul sistemelor integrate de securitate.

Sistemul de supraveghere video poate avea in componenta urmatoarele:

­­ Camere video IP si analogice – de tip box, dome, zoom, PTZ, IR;
­­Camere video termice;
­­­ Medii de stocare – DVR-uri, NVR-uri, NAS-uri, Servere;
Infrastructura comunicatii, inclusiv echipamente transmisie wireless in banda larga;
­­ Sisteme sali de monitorizare, videowall-uri;
­­Software-uri pentru analize video, dispecerizare video.