Solutii de securitate pentru casa si afacerea ta!

Instalare camere video

In ce consta procesul de instalare camere video

Instalarea camerelor video video este o investitie eficienta atata timp cat respectati anumite reguli ce tin de caracteristicile nevoii de supraveghere.

Instalarea camerelor video video este o investitie eficienta atata timp cat respectati anumite reguli ce tin de caracteristicile nevoii de supraveghere.

Locul de amplasare al camerelor de supraveghere video trebuie stabilit in functie de unghiul de vizibilitate al fiecarei camere video. Unghiurile moarte trebuie evitate pe cat posibil prin pozitionarea corecta si eficienta a acestora. Veti sti ca acoperirea este optima atunci cand camerele de supraveghere video se vad, in cadru, una pe cealalta.

Tipul lentilei determina distanta, mai lunga sau mai scurta, care poate fi filmata, cat si unghiul de vizualizare. Pentru a alege tipul de lentila de care aveti nevoie trebuie sa aproximati distanta dintre obiectivul supravegheat si locul unde va fi montata camera video.

Inregistrarea pe timp de noapte nu este o problema. Senzorii cu infrarosu sunt activati automat in conditii de iluminare scazuta, obtinand astfel imagini de calitate superioara.

Folosim doar camere de supraveghere a perimetrelor exterioare care beneficiaza de standardul IP66. Astfel ca indiferent de conditiile meteo solutia furnizata va fi functionala.

Imaginile inregistrate de sistemul de supraveghere video pot fi vizualizate atat local pe monitorul care deserveste sistemul cat si online de pe calculator, laptop, tableta sau smartphone.

Respectarea legislatiei din Romania, privitoare la inregistrarea altor propietati, este extrem de importanta. Asigurati-va ca sistemul de supraveghere video pe care urmeaza sa-l instalati nu supravegheaza alte propietati private. Nerespectarea legislatiei atrage amenzi.
Procesul de instalare camere video implica personal calificat.