Solutii de securitate pentru casa si afacerea ta!

Camerele video seria lightfighter

Camera video seria lightfighter

Camera video seria lightfighter capteaza imagini clare in zone cu lumina slaba, dar si in zone cu lumina punctuala puternica. Sunt ideale pentru zone cu usi sau ferestre care permit patruderea unei cantitati mari de lumina, fara a distorsiona zona sau zonele cu lumina mai putina. Aplicatiile cu aceste camera pot fi si pe zona de recunoastere placute inmatriculare (LPR), inchidere/deschidere automata bariere trafic.

Camera video seria lightfighter

Compania a produs sapte tipuri de camere care incorporeaza tehnologia WDR cu adancime de 140 dB.  Aceasta ofera vizibilitate in medii cu contrast foarte ridicat sau foarte scazut.  Rezolutia camerelor este de 2 MP, iar intre modele se afla. O camera de tip Smart IP box. Doua camere tip bullet pentru exterior. Doua camere tip dome pentru exterior și două camere PTZ tip dome cu zoom 36X. Camera video seria lightfighter se distinge prin tehnologia WDR. Aceasta permite camerelor să înregistreze detalii ale scenelor în situații în care luminozitatea variază constant. Deși tehnologia este o caracteristică standard a camerelor, WDR-ul de 140 dB încorporat în camerele LightFighter este mult mai puternică față de sistemele standard de 120 dB.

Camera video seria lightfighter este echipata cu caracteristici Hikvision SMART, precum  Smart Face Detection (Detectia faciala inteligenta). Smart Intrusion Detection (Detectia inteligenta a intrusilor). ANPR Automatic Number Plate Recognition (citire automata a numerelor de inmatriculare). People counting (numărare a obiectelor). Aceste aspecte permițând camerelor să detecteze orice obiect aflat în mișcare și să îl urmărească atunci când acesta se află în zona acoperită de acestea.

Face detection (detectare faciala)

Intrusion detection (detectare a intrusilor)

People counting (numarare persoane)

ANPR (detectia numerelor de inmatriculare)

Dispozitivele sunt cuplate cu VMS-ul iVMS-5200 Professional și NVR-ul Hikvision Smart, fiind proiectate pentru accelerarea necesităților de securitate în piețe verticale versatile, precum sectorul industrial, al transportului sau banking-ul. Camera Smart IP Box, modelul DS-2CD4025FWD-(A)(P) 2 MP are încorporate caracteristicile Auto Back Focus și lentile P Iris.

Modelul DS-2CD4A25FWD-IZ(H)(S) 2 MP, tip bullet cu lentilă motorizată varifocală, smart focus, rază de acoperire infraroșu de 100 de metri, input/output pentru alarme și încălzire SMART. Camerele tip dome au filtru infraroșu cu un auto switch, încălzire SMART și o rază de acoperire infraroșu de până la 50 de metri (modelul DS-2CD4525FWD-IZ (H), respectiv până la 30 de metri (modelul DS-2CD4125FWD-IZ). În seria de camere se află și două camereIP PTZ Dome, echipate cu senzor HD CMOS 1/3’’, zoom optic 36X, rezoluție Full HD 1920 x 1080, SMART Tracking și detectare SMART, împreună cu detectare și urmărire la distanțe de până la 200 de metri.