Solutii de securitate pentru casa si afacerea ta!

Camerele video seria darkfighter

Camera video seria darkfighter

Camera video seria darkfighter este conceputa pentru a functiona in conditii de lumina slaba. Are functia WDR cu adancime de 120 dB, functii de imbunatatire a imaginii video ca BLC, 3D-DNR.

Datorita senzorului de imagine 1/1.8 CMOS cu scanare progresiva si sensibilitate foarte mare (0,001 lux mod color). Ochiul uman percepe acest nivel ca fiind intuneric complet. Poate fi folosita in modul color in conditii de iluminare scazuta fara a avea nevoie de surasa suplimentare de iluminare. 3D-DNR înseamnă reducerea multidimensională a zgomotului digital (DNR: Digital Noise Reduction). A fost dezvoltat pentru captarea de imagini pe tip de noapte sau în locuri slab iluminate. O multitudine de funcții analitice, caracteristice tipului de camere video seria darkfighter Hikvision, cum ar fi. Trasarea unei linii virtuale, detectarea intrusului, detectarea fizionomiei fetei, detectie audio, detectia mișcării unui obiect, fac din acest tip de cameră un dispozitiv perfect pentru implementarea unor proiecte avansate. Camerele video Darkfighter sunt disponibile cu montură pe tavan, compacte, tip box cât și dispozitive PTZ.

Camera video seria darkfighter

Caracteristici: Smart Face Detection (Detectia faciala inteligenta), Smart Defog (Dezaburire inteligenta), Smart Audio Detection (Detectie audio inteligenta), Smart Intrusion Detection (Detectia inteligenta a intrusilor), Smart VQD (Detectia inteligenta a ialitatii imaginii), Smart Line Crossing Detection (Detectia inteligenta a trecerii unei linii trasate virtual),  si multe altele, fac din camerele video seria  Darkfighter unele exceptional de inteligente si capabile sa se ridice la cele mai pretentioase dorinte.

Smart line crossing

Smart face detection

Smart Intrusion Detection

Smart Audio Detection

HCL (Highlight Compensation)

HCL (Highlight Compensation) reduce intensitatea luminii puternice punctuale. Efienta in recunoasterea numerelor de inmatriculare a masinilor noaptea. HCL-ul poate recunoaste orice spot de lumina si poate compensa acesta cu un punct negru, pentru a obtine o imagine clara.

De asemenea, camera video cu tehnologia Darkfighter au in componenta codec de Smart Dynamic RoI (Regiune de interes dinamica). Focalizeaza codificarea pe o zona predefinita.

Astfel, camerele video cu tehnologia Darkfighter nu doar salveaza detaliile esentiale la rezolutii ridicate, ci si maximizeaza potentialul celor doi megapixeli (1920×1080).