Solutii de securitate pentru casa si afacerea ta!

Camerele video cu tehnologia ColorVu

Camerele video cu tehnologia ColorVu.

Camerele video cu tehnologia ColorVu au capacitatea de a capta detalii în iluminarea scazuta provine din două descoperiri specifice hardware: lentile avansate și senzori performanti.

Color vezi imaginea reala. Intunericul ofera acoperire pentru furt sau infractiuni.

Cand utilizati un sistem de supraveghere video conventional cu infrarosu, pentru vizualizare noaptea, persoanele, vehiculele sau alte obiecte sunt neclare și se amesteca pe fundal, ceea ce face dificila identificarea detaliilor. Informatiile referitoare la culoare sunt foarte importante pentru multe scenarii și reprezinta un atu avantajos pentru date și analize. Cu toate acestea, sistemele de supraveghere video conventionale pierd adesea detalii importante atunci cand sunt redate doar imagini alb/negru. Camerele de supraveghere ColorVu sunt solutia la aceasta provocare comuna cu care se confrunta multi utilizatori ai sistemelor de supraveghere video.

Camerele video cu tehnologia ColorVu pot reda imagini color chiar si în medii extrem de slab iluminate.

Pentru a produce imagini cromatice vii, color, în condiții de lumină slaba, camerele au LED-uri de lumina alba încorporate.

Macintosh HD:Users:macbookair:Desktop:ColorVu1.jpg
Macintosh HD:Users:macbookair:Desktop:QQ截图20180619144715.jpg

Camerele video cu o deschidere mai mare a diafragmei F1.0 fata de F2.0 permit patrunderea unei cantitati de lumina mai mare si astfel posibilitatea vizualizarii de imagini video color chiar si pe timp de noapte.

Zona rezidential

Cladirile rezidentiale, fie ca sunt case de oras, case multifamiliale sau apartamente, au adesea mai multe zone cu lumina scazuta. Acestea devin potential riscante si dificil de navigat in intuneric, cum ar fi: pasarele, scarile si alte zoneiîn aer liber. Camerele video cu tehnologia ColorVu asigura o supraveghere video inegalabila in cazul in care au loc incidente sau accidente. Acestea lumineaza zonele pentru a reduce riscul imbunatateste siguranta pentru chiriasi si vizitatori. Imagistica de calitate mai buna imbunatateste identificarea suspectului atunci cand este nevoie, oferind un mediu mai sigur pentru rezidenti.

Locuri de parcare

Parcarile sunt dificil de protejat din mai multe motive. Dar, camerele video cu tehnologia ColorVu folosesc o iluminare suplimentara sofisticata pentru a facilita securizarea zonelor de parcare; aceasta inseamna ca nu este nevoie de iluminare suplimentara pentru a capta imagini color de inalta calitate. Lumina ColorVu nu va influenta vizibilitatea soferului, spre deosebire de luminile dure, luminoase sau decolorate. Toate aceste caracteristici reduc costurile si asigurs imagini detaliate de inalta rezolutie; o supraveghere video constanta, precum culoarea îmbrăcămintei unei persoane sau culoarea unei mașini; și totul este înregistrat la o calitate foarte bu

Camere video Hikvision ColorVu

DS-2CE12DFT-F

DS-2CE72DFT-F

DS-2CD2T47G1-L

DS-2CD2347G1-L(U)